Ledenvergadering ROOD juni 2020

 De inschrijving voor dit evenement is gesloten.
Op zondag 28 juni aanstaande houdt ROOD, jong in de SP haar eerste ledenbijeenkomst van 2020.Op deze dag blikken wij terug op het jaar 2019 en kiezen wij een nieuw bestuur.

 

Bestuursleden zetten onder andere landelijke acties in gang, organiseren activiteiten, onderhouden het contact met de leden, zorgen voor een up-to-date website en bieden zowel bestaande als nieuwe ROOD-groepen in het land ondersteuning. Wil jij hieraan een bijdrage leveren? Stel je dan vooral kandidaat. Stuur je motivatiebrief voor maandag 18 mei 2020 naar roodkandidatencommissie@sp.nl. In deze brief stel je jezelf voor en licht je je kandidaatstelling kort toe.

Meer informatie over het gewenste profiel van de kandidaten en de kandidaatstellingsprocedure kun je hier downloaden. Alle kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. Deze gesprekken zullen plaatsvinden in de week van maandag 25 mei tot en met vrijdag 29 mei .

Naast het kiezen van een nieuw bestuur, wordt er ook een scholingsplan gekozen, waar de scholingswerkgroep mee aan de slag gaat. Dit naar aanleiding van een motie die vorig jaar is aangenomen op de ledenvergadering in juni. Je kunt tot uiterlijk 1 juni een plan voor de scholingswerkgroep opsturen naar rood@sp.nl. Tijdens de ledenvergadering wordt er gekozen tussen de verschillende plannen. Na het kiezen van een scholingsplan, wordt een contactpersoon voor de scholingswerkgroep gezocht door het bestuur.

Vergeet niet je vooraf aan te melden voor de ledenvergadering. Dat kan hier. Het concept-jaarverslag zal ruim voor de ledenvergadering te vinden zijn op SP-net, zodat iedereen de tijd heeft het te bekijken.

 

28 juni 2020 12:00   tot   17:00
3811 MB AMERSFOORT
Nederland